> vacatures
> links
> privacy statement

 

Vacatures

Onderstaande vacatures zijn inmiddels vervuld. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.> Verkoper/Adviseur buitendienst

Wij zijn op zoek naar verkopers voor diverse gebieden in Nederland t.b.v. onze incasso dienstverlening. De juiste persoon heeft ervaring op het gebied van business to business verkoop en beschikt over een goed doorzettingsvermogen en een auto.
Het werk bestaat uit het bezoeken op afspraak van potentiële klanten en daarnaast het zelf leggen van kontakten bij potentiële incasso klanten.

Excellent biedt een zelfstandige functie in een vast rayon in de regio waar u woonachtig bent met een vast salaris en een goede provisie regeling.


> Telefonisch medewerker – afdeling abonnementenverkoop in Zaandam

Het betreft een parttime functie voor 20 to 30 uur per week.
Vast salaris + bonus.


> Incassomedewerker – voor ons kantoor in Zaandam

Het betreft een fulltime functie. De werkzaamheden betaan uit het aanschrijven en telefonisch contacten van debiteuren en het sturen van het incassotraject. Ervaring is een pré. Salaris in overleg.

 

> Netwerk beheerder – voor ons kantoor in Zaandam

In verband met uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar een ervaren netwerkbeheerder. Affiniteit met MS Acces en SQL database is een pre.


 
payoff